(Megjegyzem, a blog tartalma az egyéni értékrendemet követi, ennek megfelelően abszolút szubjektív. A leírtakra hivatkozás, vagy az által történő cselekvés esetén, mindenki mérlegeljen élethelyzetének, kilátásainak tükrében!)
„Az ember munkájában fejezi ki és választja ki önmagát.” – (Karol Wojtyla) II. János Pál pápa

Te döntöd el, milyen lap leszel a pakliban!

2010. január 23., szombat

Ajándék

Újságíró tanulóként - oknyomozó újságírás órán - játszottunk egy klassz játékot. Egymásnak ajándékoztunk tíz szót. olyan szavakat, amelyek éppen eszünkbe jutottak, nélkülözve minden tudatosságot. Főleg a saját pillanatnyi érzelmi állapotunk és a megajándékozandó személy által generált érzések döntötték el, mi is lesz az a tíz szó.
Most én is megajándékozlak tíz szóval, és ez valóban csak neked szól. Neked, aki ha csak egyszer is, de olvastad, miről zagyválok itt. Vagy neked, aki rendszeresen olvas és megért - és talán egyet is ért velem. Esetleg éppen neked, aki most olvas első ízben, mert láttad, hogy ajándékosztás van...:-)
Hogy senki ne távozzon üres kézzel, fogadjátok szeretettel!
-fájdalom
-siker
-figyelem
-fegyelem
-víz
-virág
-érzék
-madár
-féltés
-segítségnyújtás

Bízom benne, hogy mindenki megtalálja saját magát minden szóban, és hozzá tudok adni valamit ezzel a kis semmiséggel az elkövetkezendő munkanapokhoz.

És mivel én ajándékoztam e szavakat, azt hiszem írhatok róluk. A következő tíz napban leírom, mit jelentenek számomra ezek a szavak. Minden nap egy szó, szépen sorban.
Ki tudja? Lehet, hogy ugyanazt jelenti nekem is, mint neked.
De nem biztos.
Egyáltalán nem biztos...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése